Kategóriák
Hírlevél
Ajánlásunk

https://veteran-autoalkatresz.hu/

TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


VENTILÁTOR TENGELYKAPCSOLÓ (VISCO) SZERELŐ KLT (MK6132)

VENTILÁTOR TENGELYKAPCSOLÓ (VISCO) SZERELŐ KLT (MK6132)
  • VENTILÁTOR TENGELYKAPCSOLÓ (VISCO) SZERELŐ KLT (MK6132)
  • VENTILÁTOR TENGELYKAPCSOLÓ (VISCO) SZERELŐ KLT (MK6132)

Státusz
MOST KÉSZLETEN VAN!    
Termék ára
29 498 Ft
Cikkszám
T184466
Rövid leírás a termékről
A készletben lévő szerszámok lehetővé teszik a különböző javítási területek szervizelését, amelyek szűk helyük miatt különleges szerszámot igényelnek.
907G3-FRC

G2/1
A termék tulajdonságai
A Mercedes-Benz ventilátor tengelykapcsoló kulcsa lehetővé teszi a Mercedes-Benz és a Ford járműveken található hővisszaverő radiátorventilátorok záróanyájának eltávolítását. M111, OM604, OM605 és OM606 Mercedes-Benz motorok C & E osztályú, 36 mm-es nyílással.
A Mercedes-Benz ventilátor tengelykapcsoló-tartókészüléke lehetővé teszi a technikus számára, hogy a vízszivattyú-szíjtárcsát a hűtőventilátor lazítása mellett helyezze el, hogy lehetővé tegye a viszkózó csatlakozás eltávolítását és cseréjét a hűtőventillátoron.
A Mercedes-Benz ventilátor tengelykapcsoló tengelykapcsolója lehetővé teszi, hogy a vízszivattyú szíjtárcsa a helyén maradjon, és lehetővé tegye a ventilátor felengedését.
A BMW ventilátor tengelykapcsoló tengelykapcsolója lehetővé teszi, hogy a vízszivattyú szíjtárcsa a helyén maradjon, miközben a radiátorventilátor lazul.
A 38 mm-es és 44,5 mm-es lyukak lehetővé teszik a BMW M10, M20, M30 és sok más későbbi modell használatát.
A Mercedes-Benz ventilátor tengelykapcsoló kulcsa lehetővé teszi a ventilátor tengelykapcsoló egység eltávolítását és felszerelését. A speciális, vékony tengely fogantyúja könnyű munkát biztosít a szűk helyeken. A Mercedes-Benz M103, M104, M119 és M120 65 mm-es nyitással működik.
A BMW ventilátor tengelykapcsoló fogantyúja lehetővé teszi a termo viszkozitású ventilátor eltávolítását és felszerelését a BMW és a Ford 32 mm-es nyílásával.
Az univerzális szellőzőcsavar-beállító csavarkulcs lehetővé teszi a hűtőventilátorok és a szíjtárcsák munkavégzését a Mercedes-Benz, a Nissan Quest és a Mercury Villager számára. Lehetővé teszi az A / C-féktelenítő csigák feszességének megakadályozására szolgáló A / C szereléshez vagy beállításokhoz való munkát is, 2,5 mm-es, 8 mm-es és 10 mm-es befogókulcsokat.
Webáruház készítés