Kategóriák
Hírlevél
Ajánlásunk

https://veteran-autoalkatresz.hu/

TOP termékek
Termékajánló

VEZÉRLÉS RÖGZÍTŐ KÉSZLETEK

Főkategória >VEZÉRLÉS RÖGZÍTŐ KÉSZLETEK

A modern motorokban a vezérlés hangolja össze a különféle elemek (befecskendezés, gyújtás, kipufogó stb) szinkronizált működését. A vezérlés helyes beállítására akkor is szükség van, ha az időszakos szíjcserét végezzük, hiszen a megnyúlt, cserélendő szíj által adott pozíció nem biztos, hogy az új szíj által is megfelelő pozíciót ad.
A helytelenül beállított vezérlés nemcsak a motor egyenetlen járását, és ezáltal teljesítménycsökkenést eredményez, hanem költséges hibák forrása is lehet.

A vezérlésrögzítő készleteknél felsorolt típusok elsősorban a gyártók által megadott adatok, amik nem feltétlenül teljes körűek, esetleges eltérések is előfordulhatnak. A közzétett adatok legjobb tudásunk szerint megfelelnek a mindennapi használatnak. Ha ettől eltérő információval rendelkeznek, azt köszönettel fogadjuk és igyekszünk beépíteni a tudásbázisunkba.

A vezérlésrögzítő szerszámok nem alkalmasak a csavarok, anyák megfelelő nyomatékra húzásához, vagy lazításához. Ehhez javasoljuk a gyári ajánlások tanulmányozását.

 Webáruház készítés